Καθημερινά, έως και λίγο πριν το διήμερο για το γενέθλιο, updates με αναμνήσεις από την τελευταία δεκαετία, παρέα με μουσικές που αγαπήσαμε. :)


Wednesday 15 December 2010

BLACK SUN EMPIRE στο ΧΡΩΜΑ - CHROMA






Φεβρουάριος 2003. Δεύτερος guest, με κυκλοφορίες σε DSCI4, Penetration, Nerve και έχοντας μόλις ξεκινήσει το δικό τους label "Black Sun Empire recordings". 

Το party έγινε σε έναν καινούριο για μας τότε χώρο, το Χρώμα στον επάνω όροφο (Καραγιώργη Σερβίας και Λέκκα). Ο χώρος μπορούσε να δεχτεί 300 άτομα, το άγχος ήταν μεγάλο, μιας και θα έπρεπε να τον καλύψουμε με δικό μας ήχο κι οι guest στην πραγματικότητα ήταν δυο, αφού μας επισκέφτηκαν και ο milan και o micha από τους BSE. Επίσης εκείνη την εποχή έκαναν τα πρώτα τους βήματα, οπότε η ανταπόκριση του κόσμου δεν θα μπορούσε να υπολογιστεί. Το κερασάκι, λίγο πριν ανοίξουν οι πόρτες, το έστρωσε κυριολεκτικά σε όλη την Αθήνα. Θυμόμαστε χαρακτηριστικά να είναι άδειος ο χώρος και να πέφτουν χοντρές νιφάδες έξω από τα παράθυρα και να μην κυκλοφορεί τίποτα. Τελικά το μέρος γέμισε ασφυκτικά με 300+ άτομα και ακούσαμε ό,τι πιο προοδευτικό έπαιζε εκείνη την εποχή από ένα σχήμα που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κορύφωσή του.

To παρακάτω κομμάτι ακούστηκε στο Chroma και είναι η πρώτη κυκλοφορία των bse στο δικό τους label.


No comments:

Post a Comment